Velkommen til Østergaard og Kjær (31/5/97)
Seks konklusioner fremkommet ved læsning af sportspressen påført briller med jantelovsfilter:
#1 Da Ø&K involverede sig i Lyngby havde klubben et stort underskud. Da de forlod klubben havde den ikke noget underskud.
#2 Ø&K investerede, og hermed risikerede, mange penge i Lyngby, med drømmen om at skabe noget stort. Af forskellige årsager kunne det ikke lade sig gøre. Derfor valgte Ø&K at forlade klubben, og eftersom klubben ikke længere var i gæld, men havde en formue, ville Ø&K naturligvis ikke forære deres ejendom væk, og kom derfor ud af projektet med penge på lommen. Alt i alt rimeligt, når Ø&K havde løbet en risiko de fleste helst ville være foruden, og samtidigt ydet et kæmpe arbejde.
#3 Tager man den danske sportspresses bundskraberniveau i betragtning, kunne Ø&K naturligvis ikke melde ud om deres intentioner om at forlade Lyngby med det samme, idet dette jo ville have givet anledning til et hysterisk hyleri fra pressens mest sølle repræsentanter.
#4 Imodsætning til de fleste andre danskere, har Ø&K viljen, evnen og drivkraften til at igangsætte projekter. Samtidigt er de lidenskabelige fodboldtosser. Så istedet for kun at investere i snusfornuftige projekter i deres vandte forretningboldgade, investerede de i FCK på et tidspunkt hvor det bestemt ikke så godt ud, og de "kolde" forretningfolk ville have betakket sig. Det gjorde de med håbet og troen på at kunne skabe noget stort og spændende. Det der ikke var lykkes i Lyngby. (Skulle Ø&K komme til at tjene penge på det, ville de, ligesom alle andre, også syntes at det var sjovt. En naturlighed der i Danmark er et tabu).
#5 At Ø&K skulle have solgt Lyngbyspillere til underpris for at skade klubben, er en ubegribelig enfoldig tanke, idet det jo ville være penge ud af egen lomme, og kun ganske hypotetisk til gavn for FCK, idet fodbold jo er ganske uforudsigeligt.
#6 Den evindelige mistænkeliggørelse af Ø&K's motiver, vidner om et trist pessimistisk menneskesyn, men jeg ville nu også være pessimist, hvis jeg selv var 3. rangs journalist og omgikkes andre sportsjournalister fra morgen til aften.
Med hensyn til pressenhetz'en imod Ø&K vil jeg slutteligt give de herre det råd at ignorere den, fordi når man brydes med en gris, har grisen det skægt, mens man selv blot bliver møgbeskidt :-)
Velkommen til Østergaard og Kjær
Johan (på vegne af mange trætte fans)


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.