Ja, du har helt ret i, at vi har udeladt Spar-Cup kampen mod Brøndby (alle Sparcup-kampe er i øvrigt udeladt fra vores statistikker), og at det så virker lidt inkonsistent at vi har DHL.Cuppen med.
Dette skyldes to ting: I Sparcuppen var der visse krav til holdene; bl.a. at de skulle have en række navngivne unge spillere med (den afløste vist i øvrigt også den gamle U-23 turnering), mens man i DHL.cuppen trods alt kan forvente at holdene stiller op i stærkeste opstilling. (Aab gjorde det dog ikke, da halvdelen af holdet var fuldesyge efter deres mesterskabsfest)
Den anden grund, som nok er mere logisk er at vores statistik rækker helt tilbage fra FCK's start og i den indgår udover Superliga og pokalkampe også EC og Toto-kampe (det er alle kampe, som tæller under antal spillede kampe for spillerene) Da vi i sin tid mødte Aab og vandt DHL-Cuppen blev vores statistiker, så glad at han indførte denne kamp i statistikken. Og nu hvor vi tabte til Brøndby var han vel etisk / moralsk forpligtiget til også at tage den med!!!
Måske burde DHL-finalerne helt udelades af statistikkerne, da de ikke er helt officielle. Det spørgsmål vil vi meget gerne have din og andres kommentarer til.
Tak for din interesse.

Fusionsnipserne 


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.