Bistands Brøndby II (28/5/97)
Hvorfor kommer det altid til at lyde, som om Brøndby's fans bare er nogle engle, hvad fordomme og hadesange angår?! Korrekt at FC Københavns fans har sådanne mod netop Brøndby, men man kan jo også sige det samme om bl.a. Brøndby's fans. Ord som FC-blod og FUCKere er ej at fornægte!
Kærligheden blandt FCK's fans til selve Fodbold Club'en er der da ingen tvivl om. Den er der, og har altid været der. At der så til tider bliver sunget sange om hinanden, er jo bare en del af "gamet". Men jeg mener helt bestemt, det er ligeligt fordelt blandt de to fanklubber.
Jeg synes dog selv, det godt kan blive lidt for meget, når der f.eks. afholdes rituel afbrænding af diverse souvenirs, samt når der synges hadesange, når klubberne egentlig ikke mødes den dag. Det er bare lige det der med, at man ikke skal kaste med sten, når man selv bor i et glashus!
Desuden ber du os om at vi skal glæde os over at København og Danmark har fået sig et hold af international klasse osv osv...bla bla bla. Det drejer sig jo mere om jeres store ego derude på Vestegnen. Vi er de største, vi er de bedste, vi er de festligste osv osv. Hele Danmarks gudehold...Det er en fis i en hornlygte!
I har et hold, sats på, så satser vi på vores eget, og glæder (sørger) os over FC Københavns bedrifter. Det er netop sådanne sætninger, som skaber det mere at finde fordomme om. Brøndby er IKKE hele Danmarks hold, som vi alle går og glæder os over, og det ved du jo godt selv.
MvH Martin Kaarsberg, FCKFC - 819


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.