Kommentarer ang. onsdagens eskapader (26/7/97)
'Peter Møller sparkede til en hat', 'politiet piskede stemningen op' etc... Jeg var selv på Brøndby stadion og kan bevidne at det IKKE drejede sig om 10-15 galninge, men derimod flere forskellige grupper, der pludselig følte trang til, at blande sig i politiets arbejde med, at fjerne folk fra uroen's centrum. Der blev spyttet, sparket, slået med knibler og i det hele taget ageret primitivt og voldeligt flere steder, og alt i alt deltog op mod 50 personer aktivt i blamagen.
Det er nu 3 gang i træk der er problemer på Brøndby stadion, og hver gang med en lille, men desværre meget synlig del af FCK's 'fans' i centrum. Politiet overreagerede, javel, men mon ikke man skulle kigge indad og droppe hade-kampagnen, der, selv sammenlignet med andre danske fan-klubbers niveau, stadig befinder sig på børnehaveklasse-stadiet. ELSK JER SELV! Og drop det had, der i den sidste ende vil ødelægge det for ALLE danske klubber! Det er mit indtryk, at FCK's fansider generelt er fyldt med hade-indslag omkring Brøndby, og man fornemmer ofte en meget ond stemning centreret omkring BIF, selv når de spiller i Jylland og FCK spiller i Parken (joh... jeg har været der indtil flere gange)..
Denne side er een af de mere seriøse (og generelt føres en god og saglig debat), der koncentrere sig om det det essentielt handler om, kærligheden til sin klub, og derfor er det også mit håb at man her vil tage et indlæg fra en 'fjende' seriøst.
Opfordringen går på, at få fjernet den negative klang på tribunerne, lad ikke de små/nye fans venne sig til, at man hader hinanden. Stop 'limsniffer' og 'bistandsklient'-myterne, det er hér det starter, og det er hér det ender som på Brøndby Stadion d.23/7 1997.
Det er nok ingen overraskelse at jeg selv er aktiv BIF fan, men derfor kan jeg ved Gud ikke få mig selv til, at hade en person fordi han har en anden kærlighed...!
Og JO! Der er også flere af slagsen i Brøndby Support der ikke hélt har fattet idéen med positiv støtte. Her gøres også en aktiv indsats for, at den negative undertone bliver ignoreret og dermed minimeret. Der buh'es ikke længere når andre hold's opstillinger læses op (man synger i stedet egne sange), når Southside begynder på 'FC blod..... osv' synges og trommes der endnu højere på 'rigtige' sange etc..
Vi er der heller ikke endnu, men vi er på vej. Og jeg håber at det samme vil ske/er ved at ske hos FCKFC.
Held og Lykke i den nye sæson, og lad os få en kanonkamp d.22/8..
Steen


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.