'Ludersønner' / Mediedebat (25/10/97)
Jeg er helt enig i, at der ingen grund er til, at kalde hverken FCK'ere eller andre for 'ludersønner' eller andet lignende primivt.. Dog må specielt dette have ramt et ømt punkt når man bruger så megen plads til at kommmentere dét, der nemt kunne have været ignoreret.
Derimod bruges ingen energi på at besvare de faktuelle tal i refererede indlæg angående Brøndby's påståede favorisering i de danske medier. Først var det BT i ikke kunne lide (Brøndby Times... gaab), så fik Tipsbladet trusler om boycot af fckfc, pludselig var det TV2 den var gal med... Nu mener visse FCK'ere sandelig også at TVS er blevet 'Brøndby's egen tv kanal'...
HELT ÆRLIGT!!! Hvor længe skal andre danske fodboldinteresserede høre på det her? FCK er ved at markere sig som tophold, og nu er dækningen der. Sådan er det i et kapitalistisk samfund. Efterspørgslen styrer udbudet... Og mange tak for det! FCK fik langt bredere dækning sidste år end f.eks. OB og AGF gør det i dag trods lignende kriser, er der nogen af jer der begræder dette, eller er reaktionen snarere bare den typiske reaktion man ser når lillebror ikke må være lige så længe oppe som den grumme storebror????!
Vågn nu op FC!
Steen


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.