Tiltro til FCK's ledelse (25/6/97)
Det er nok en forskel i holdninger til ledelse i almindelighed, der gør det uforståeligt for mig, at der uden tøven sættes lighedstegn imellem direktører og pampere.
Pampere er efter min opfattelse nogen, der bruger andres penge. Eftersom Østergaard selv er aktionær, kan han altså ikke efter denne definition være en pamper, og hans udnævnelse skal nok blot illustrere hvem der tager beslutningerne, og ikke så meget størrelsen af hans gage.
Poul-Erik Petersen skal formentlig kun varetage daglige arbejdsopgaver og underordnede beslutninger. En uundværlig funktion, idet Flemming Østergaard jo har alle sine andre forretninger at passe, og det var da vist også på denne måde de to styrede Lyngby FC.
Heller ikke Brink, skal nogen bilde mig ind er en pampertype. Han er 100% dedikeret til sit job, og i tilfålde af at han ikke får noget at arbejde med, er jeg overbevist om at han siger fra.
Problemet er nok ikke så meget antallet af FCK-ansatte; men snarere den titel-inflation, der har været nødvendig for at Poul-Erik og Kim ikke skulle tabe ansigt overfor pressen. Vi andre er ligeglade hvad de kalder sig, bare de fortsat lidenskabeligt vil arbejde for Danmarks anti-jante-klub nummer 1.
Så alt i alt, syntes jeg ikke det ser så mærkeligt ud, og Flemming Østergaard viste ihvertfald sine evner som direktør for en fodboldklub hos LFC, så jeg har mere tiltro til hans beslutninger end til pressens og andre amatørers sofabetragtninger!
mvh Johan


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.