Trænerskiftet var ikke urimeligt (25/6/97)
Det er blevet hævdet, at FC Københavns forårssæson var en succes, og at det derfor er uklogt at fratage Kim Brink trænerjobbet. Heri er jeg ikke enig.
Pokalen blev vundet med en god potion held. Overtid imod Hvidovre, bagud 15min. før tid mod Holstebro, 1-0 over AB på straffe 10min før tid, heldige modstandere for semifinale og finale! I superligaen siger kampreferaterne, at der kun har været tre halvlege med rigtigt FCK-spil: Silkeborgkampen og 1.halvleg mod Vejle. Det er ikke overbevisende!
FC Københavns ledelse var koldblodig ved at give Kim Brink chancen i foråret; men jeg syntes ikke, at han utvetydigt har vist, at han er den rette mand på posten.
Med de penge der nu er i Champions League, er det meget vigtigt, at Brøndby bliver stoppet nu, så vi ikke ender med Glasgow Rangers tilstande herhjemme. Hvis Kim Brink kiksede igen i det kommende forår, kunne vi tabe det hele på gulvet i løbet af et par måneder!
Ydermere, er gode trænere ikke noget der hænger på træerne, så når Kent Karlsson var ledig nu, var det bare med at slå til.
Som de fleste andre FCK-fans holder jeg meget af Kim Brink, og jeg anerkender hans egenstående evner talentspejder og -udvikler, så jeg er glad for, at han bliver i klubben. Men, som Goldbaek siger i interview'et på fck-hjemmesiden, så skal en træner være 50% psykolog, og måske netop den mangel kunne være årsagen til de uforståelige skift i holdets kampgejst og selvtillid.
Kun fremtiden kan vise om beslutningen var fornuftig.
mvh Johan


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.