Indledningsvis vi vi gerne understrege, at Fusionsnipserne er helt enige i den gennemgående holdning, der ligger bag Morten Hansens indlæg. Det må som minimum være tilhørsforholdet til en klub, og ikke uviljen mod en anden, der samler folk. Det kan FCK´ere vel bedre en nogen danske fodboldfans forstå. Det er også den holdning, vi forsøger at afspejle på denne side, ja det er faktisk et af formålene med siden. Hvis man har lagt mærke til det, har vi f.eks. ikke en henvisning til Brøndbyhadernes hjemmeside (og får det heller ikke)...
Til gengæld bevæger man sig ud i kviksandet, hvis der skal diskuteres seriøsitet i de nedgørende slagsange. Hvis man skal nuancere Morten Hansens indlæg bare en anelse, kan man tænke tilbage på guldkorn som "Strudal i den Blå Avis" og "Brøndby ligner Øst-Berlin". Selvom humor altid kan diskuteres, er disse eksempler vel selvforklarende. At tænke tilbage på BIF-sange om "FC-blod" o.s.v. er ikke styrkende for Morten Hansens synspunkt om fanklubbernes niveau.
Endelig er det højst overraskende som FCK-fan at få stukket Janteloven i ansigtet. Vores påstand er, at styrkeforholdet mellem Brøndby og FC København ikke havde været, hvad det er i dag, hvis det næsten samlede danske pressekorps ikke fra vores klubs start havde travlt med at nedgøre det mest ambitiøse klubinitiativ i dansk fodbold. Tænk på, hvordan det så ud i Brøndby for 3-4-5 år siden.
Det er klart, at forholdet mellem tilhængerne fra vores to klubber kan forbedres, og Fusionsnipserne havde da også hellere set, at vi var blevet pokalmestre ved at vinde over jer, hvilket havde trukket pænere tilskuertal til pokalfinalen. Ved samme pokalfinale så vi i øvrigt det, der kan være begyndelsen til forbedringen mellem holdene: Taktfaste "Ikast - Ikast" råb og "vi ses til næste år" som kvittering for førstedivisionsholdets positive indstilling til finalen.
Så må vi i øvrigt vente nogle kampe på at se, om vi kan returnere med et "Tillykke med mesterskabet". Hvis Vejle ikke indhenter jer, er Brøndby vel det mindst ringe bud på en dansk mester.
Fusionsnipserne


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.