En fck-fan til Lyngby-fan'en der gerne vil have kommentarer! (19/4/97)
Jeg går ud fra, at det er de herrer Østergaard/Kjær, du vil have kommentarer til. Og hvad kan man egentlig sige… Tjah, personligt ser jeg optimistisk på den nye ledelse, som vi nu har fået. I princippet kan det vel også kun blive bedre ovenpå Harald Nielsen-tiden. Den mand har i mine øjne gjort det usædvanlig dårligt, for at sige det diplomatisk, og må bære en pæn del af ansvaret for at vi skvulper rundt som bundskraber-øl for øjeblikket. Men det er en alenlang historie om en anfører der pludselig bliver solgt til arvefjenden, om sportsdirektører som aldrig skulle have været ansat og om hovsa-løsninger på trænerfronten etc... Ja, faktisk så lang at man ikke gider trampe rundt i den mere. Blot konstatere, at en god idé FC København, har været meget tæt på at blive tabt på gulvet. Set i det lys har omrokeringen og "LFC-overløbernes" ankomst været en tiltrængt fornyelse. At Østergaard/Kjær skulle være nogle fæle størrelser, der kun har haft til hensigt at slagte lille Klynkeby, den hopper jeg ikke på. Men prøv formiddagsbladene, de elsker den historie. Faktum er at de reddede jer fra en konkurs, der nemt kunne have sendt jer i Danmarksserien for år tilbage. Faktum er også, at der simpelthen aldrig har været økonomi i at drive en stabil topklub i Lyngby. I har et stadion der hører hjemme i den litauiske 2.division, næsten ingen tilskuere, kun når vi eller Brøndby kommer forbi, og ingen velvillig kommune i ryggen. Og historien har da også gentaget sig gang på gang. Når Lyngby er ved at få et rigtigt godt hold stablet op, sælger man ud 2 måneder efter. Østergaard/Kjærs handlemåde i sommers/efteråret har såmænd ikke været meget anderledes end det der skete, da I vandt DM i 92. 2 måneder efter var hele mesterholdet væk. Dengang var det jeres store "klubmand" Hans Bjerg der var bossen, hvis jeg husker ret.
Og når man så yderligere betænker, at Lyngby faktisk har været med i 1. Division/superligaen i mange år efterhånden, så kan man kun undres og spørger sig selv, hvorfor fanden har I aldrig drevet det til mere. Hvis I havde været lidt vakse i timen, kunne det havde været jer der skulle tage konkurrencen med Brøndby op. Eller for at sige det med Henrik "Score" Larsens ord (frit citeret fra egen hukommelse): I de mange år jeg har spillet i Lyngby, er den eneste forbedring jeg har oplevet, en ny pølsevogn på stadion.
På den baggrund burde det ikke være nødvendigt at forklare hvorfor FC København er en bedre klub. Men alligevel: vi har potentialet og snart også holdet igen… I har fået jeres PØLSEVOGN!
Mvh Fck forever/ Jan Hansen


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.