Flere spillere til klubben, tak' (19/1/98)
Hej. Nu lyder det måske helt dumt, men selv om vi har fået Thorninger og Rytter til klubben mangler jeg stadigvæk et par spillere.
Når vi har spillere som Bjarne Goldbæk, Henrik Larsen,Peter Nielsen, Diego Tur og Karim Zaza i klubben må vi hele tiden være klar på at de kan ryge til andre store klubber. Vi har jo også et par spillere som ik' holder så mange år mere.
Det bedste ville da helt klart være at vi selv hentede nye unge spillere op fra ungdomsrækkerne, men jeg er bange for, at hvis FCK vil være med hvor det sner, så skal der købes mere ind.
En spiller som Molnar vi helt sikkert klæ' Thomas Thorninger i angrebet. Alle siger vi har masser af angrebs spiller, men har vi virkelig nogle der er kanon go'. En spiller som David Nielsen er en ok' angriber, men han brænder sku' for mange chancer oppe foran. Todi er en go' angriber og jeg glæder mig til at se ham i kamp igen. Clifford bliver også go', men han skal ha' et par år endnu, og det kan vores hold ikke vente på. Jacob Svingaard håber jeg på snart bliver klar, men jeg er bange for at han er færdig med at spille bold.
Hvad med at ta' til Sverige og kigge på spillere. Tyskland har også en masse go' spillere som kun kan sidde på bænken. De ville klæ' de fleste hold i Danmark
Med venlig hilsen
Kaare Toft, fckfc 3260  


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.