Hej Claus.
Først vil vi takke dig for din interesse for vores hjemmeside. Du skriver et meget spændende indlæg, som du også skal have ros for. Dine fire sidste linier er bare lidt uheldige. Vi er glade for, at du læser vores side, vi er glade for dit indlæg, men du behøves ikke at svine os til! Helt i orden - vi bringer dit indlæg, (ingen censur), men vi vil også gerne give dig lidt svar på tiltale.
FCK - et luderhold - hva' fanden bygger du det på?
Ok. Flemming Østeergaard har købt en aktiepost, er blevet adm. direktør, men tror du virkelig, at de øvrige aktionærer har taget ham for pengenes skyld, Manden har bevist, at han kan forvandle et underskud i en fodboldklub til et overskud (hvis du vil have dokumetation, så kontakt os)
At vi i FCK kan tiltrække en personlighed, som har bevist inden for det danske erhvervsliv, at han er en mand man skal regne med, kan vi kun være stolte af. Til det kan vi kun sige "Tak Flemming, Velkommen Flemming"
Tilbage til det med luderhold - hvis der er en klub i danmarkshistorien som har prostituret sig, så er det vel de blå/gule fra vestegnen!!!!
Skrivende Fusionsnipser citerer her fra sin egen opgave omhandlende økonomien i dansk fodbold:
Indtægtskilderne i en professionel fodbolklub er følgende: Entreindtægter, Sponsorindtægter, Præmiepenge, Tv-indtægter, Transferindtæagter, Salg af fanartikler, Andet. Indtægtskilderne er hovedsagligt forbundet med resultaterne på banen, dog uden at det kan konkluderes, at sportslig succes er lig med økonoisk succes. BIF forsøgte fra 1991 at gøre indtægtskilden "Andet" mere fremtrædende i den erkendelse at mangel på sportlig succes ville betyde forringelse af det økonomiske resultat.
Citeret fra årsberetningen 1991: "Derfor må man som børsnoteret klub arbejde i retning af størst mulig uafhængighed af den sportslige succes" Uha - det går.......
Årsberetningen fra 1992 fortæller hvordan BIF's økonomiske satsning slog fejl.... 138 millioner.
Tilbage til luderholdet; tilbage til prostitutionen. I hvilken årsberetning kan du læse... Vi citerer:. "Brøndbyernes IF. Fodbold A/S har den 30/10 1992 underskrevet aftale med et antal kreditorer med henblik på at sikre Brønmdbyernes IF Fodbold A/S videreførsel som proffesionel fodboldklub".
Med den underskrift reddede BIF sin superligastatus, og undgik en degradering til danmarksserien. En degradering som gamle Frem'mer og B.1909'ere, fik da deres kubber kom i økonomiske problemer. Omtalte fans må sgu' have det dårligt i dag; deres klubber skyldte kun en brøkdel af hvad BIF gjore, men desværre til de forkerte.
I balancen pr. 31. december 1993 har BIF et udenstående på 396 millioner kroner. Dette beløb nedbringes med salget af Interbank-aktierne til 180 mill.
Den anvarlige lånekaptal eftegives delvis i 1997, så kreditorerne opnår 40% af deres tilgodehavender, resten eftergives simpelthen til stor overraskelse (og morskab) for alle i finans- og fodboldverden. Hvorfor gjore de det???? (BIF havde ordinære resultater på 3, 14 og 21 millioner i årene 94 til 96)
Ingen vil svare på det!!! Men vi kan fortælle dig, at Codan har en klausul i deres sponsorkontrakt om, at den kan opsiges hvis Don Per Bjerregaard udtræder af ledelsen. Er det ikke prostitution??
Vores indstilling til proffesionel fodbold er, at man skal have pengene med. En forskel på FC og BIF er bare, at I brugte pengene, og fik dem foræret igen og lever højt på de såkaldte finanskreditorers nåde, mens vi FCK først starter nu.......
Iøvrigt har dansk fodbold gennem tiderne tit været styret af såkaldte pengemænd...
Tak for det... Uden dem var vi ikke kommet ret langt
Fusionsnipserne


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.