Brøndby IF i de danske medier (17/10/97)
Overskriften var at finde i det sidste nummer af Mighty Colors (sept. '97). Det drejer sig om FCKs påståede favorisering af Brøndby i de danske medier. Det viste sig at Brøndby IF havde 28.692 sekunders reportagetid i TV mens FC "kun" havde 15.847 sekunder. Så man derimod på antal indslag vandt FCK klart foran Brøndby IF med 214 indslag mod 162. Så ser man på indslagene får i al den mediedækning man kan tænke sig. At Brøndby IF så fører i minutter, hænger nok sammen med de mange Europa Cup kampe de spillede. Der kunne FC jo ikke just være med. I år ser vi da også et noget andet billede hvor FCK får langt mere dækning end tidligere, i hvert fald positiv dækning, og hvorfor gør de så det? Ja måske fordi de pt. ligger nummer ét og Faxe Kondi Ligaens duks får generelt megen omtale ligesom Silkeborg da også er kommet godt med i mediebilledet. Og hvem hørte noget om AB sidste efterår?
Vi kan jo så konkludere at man ikke forfordeler nogen hold men derimod omtaler de hold der gør sig "fortjent" til det. (Iøvrigt sært at der er et sammenfald blandt de hold der gør sig "fortjent" til at komme i medierne og de hold der sælger aviser, reklamer, seere etc.).
Bemærk så lige i øvrigt at der ikke er nogle Brøndby fans der råber; "Øøø-øh de er også så forkælede de skide FC'ere". Næh, vi råber "Ludersønner" fordi i har solgt jeres sjæl til Flemming Østergaard. Hvad I dog ikke gør for at få succes.
Claus H. Sterup


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.