En Lyngbyfans svar på nogle Brøndby-indlæg (15/4/97)
Så er jeg tilbage, og jeg ser at der ikke er nogle FCK fans som har svaret! Er det fordi de er bange for konsekvenserne, eller hvad er der sket med dem?? Til de BIF fans som skrev ind og svarede på mit første indlæg bliver jeg nød til at følge op. Jeg kan godt se at BIF pt. har flest fans og (har/havde) størst succes i Europa, men jeg mener dog ikke det giver TV2 og TIPSbladet (Jeg nævner kun disse 2 da det er dem jeg har værst oplevelser med), ret til at totalt favorisere dem fremfor andre danske klubber! Og slet ikke inden for den sidste uge, hvor spændningen i toppen af ligaen er blevet øget!
Til den BIF fan, som kommer med en god grund til at TV2 skulle vise Brøndbys kamp mod Vizenca, istedet for de nordiske mesterskaber, kan jeg sige at det er en god begrundelse, men den holder ikke i længden. For så vil jeg mene man kan blive ved med at finde (dårlige?) undskyldninger for ikke at vise kampe!?!
Mht. til mine indlæg i TIPSbladet, vil jeg indrømme at der på det sidste også er kommet en del indlæg fra fans, som IKKE favoriser BIF, men sådan har det ikke altid været. Men det er da kun glædeligt at TIPSbladet forsøger at bevarer sin posistion som HELE Danmarks blad, og ikke kun for Vestegenen. Jeg håber at diverse fans som ikke er enige med mine holdninger og synspunkter skriver tilbage, så vi kan få stablet en ordentlig diskussion på benene.
P.S Til diverse FCK fans: Er i med på en bytter? I har fået
Østergaard og Kjær, og vi får Manne!?! Eller hvad siger i??:)
Mvh. Kristoffer Okkels


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.