Velkommen til 2 nye spillere (14/1/98)
Hej Nipsere! Først og fremmest velkommen til Rytter og Thorninger!
Det blev altså de 2 spillere der skulle forstærke truppen ind til videre - ikke dårligt, selvom jeg før har kritiseret Thorninger for, at han ikke kunne tilkæmpe sig en plads hos Perugia.
Rytter: Jeg mindes, at han er en meget stærk kantspiller, hvorledes han skal indgå i en 3-5-2 opstilling vil jeg overlade til Hr. Karlsson, umiddelbart virker det som en rimelig investering.
Thorninger: Et supplement til angrebet, men jeg synes han til tider er en farveløs spiller, forhåbentlig viser det sig, at jeg tager grueligt fejl. Han har bevist, at han kan score mange mål - så han er selvfølgelig yderst velkommen, han udnyttelsesprocent kan kun være bedre end David Nielsens har været hidtil.
Når nu Sevilla, hverken kan bruge Rytter eller Molnar, så lad os endelig få Molnar hjem til FCK, han og Thorninger på toppen, suppleret af Jönsson, Nielsen, Clifford og Koefod Hansen, så er vi da dækket meget godt ind oppe foran.
Det tegner til at blive mere og mere spændende, sådan som Byens Hold udvikler sig, bare nu alle de store navne kan finde ud af at arbejde sammen - det skal fryde mig, dybt inde i min sjæl at se BIF henvist til placeringen som Danmarks næstbedste klubhold, både på banen og tribunerne - så kan der altid blive plads til de jyske og fynske hold på de efterfølgende pladser.
Med venlig hilsen
Peter B Jensen 


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.