BeTIS exit and out (11/11/97)
Det var så den omgang Europa-cup!!!! Som tidligere skrevet, så var Betis desværre lige den tand skarpere end FCK set over 2 kampe, at FCK havde sine momenter i begge kampe er hævet over enhver tvivl, men det var altså ikke nok.
Lige som spillerne har udtalt til pressen, så vil også jeg fatslå, at det er ingen skam at tabe til et bedre hold, men det var ikke et FCK-hold der ydede sit maksimale. Holdningen på banen virkede lidt alibiagtig, og det selv hos de bærende spillere; jeg savnede den fanden-i-voldskhed og troen på, at man selvfølgelig kunne vinde over Betis hos ALLE spillere med undtagelse af Mate Sestan. Han udviste 100% engagement i begge kampe, og den galskab, som er nødvendig for at skræmme modstanderens forsvar. Helt ærligt Betis havde ikke den store respekt for FCK.
Den offensive satsning i hjemmekampen var noget svær at få øje på - kun een angriber på toppen, og tilfredshed med 0-0 ved pausen.......det har ikke en skid med offensiv satsning at gøre. Jeg kunne ikke se nogen vind eller forsvind taktik over FCK, men jeg så et hold og en træner der bare skulle gøre en god figur uden at ville skræmme nogensomhelst.
Det er hårde ord, men succes i Europa kommer ikke hvis man stiller sig tilfreds med hæderlige nederlag etc....jeg mindes stadig med fryd i sindet Kim Brinck og OBs tagen Real Madrid ved næsen - det var selvtillid og det brændende ønske om sejr, der gjorde miraklet muligt.
Jeg ser dog lyst på fremtiden - der er takter i holdet, som man ellers kun finder et sted ude på vestegnen og i Trondheim, nu mangler FCKspillerne bare at give slip på de sidste rester af mindreværdskomplekser, og følgende gå på banen og vise deres sande formåen i Faxe Kondi - Coca Cola - Knorr - suppeligaen og ude i den ganske verden.... 1/4, 1/2 og finaler venter forude, sammen med de 15000 - 30000 tilskuere i Parken. (man bliver jo helt rørstrømsk)
Peter B Jensen 


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.