BYENS HOLD (11/6/97)
Til alle andre FCK fans,
Sæsonen er mere eller mindre overstået efter en turbolent sæson. I øvrigt min første sæson som helhjertet FCK fan. I mange år var mine yndlingshold KB og B 1903 så det har altid ligget i luften at jeg ville tage løverne til mig. Det gjorde jeg så i år, hvor det absolut ikke altid har været lige sjovt at bære løven - men jeg har gjort det, og med stolthed.
Når nu denne sæson kommer lidt på afstand - så opnåede vi meget mere end de fleste tror. Først og fremmest tror jeg at Brink og co. er kommet styrket ud af sæsonen og med den fremgang vi har set i foråret bør det blive til en Top 3 placering næste år. Det er også rart at se, at Parken igen er FCK's hjemmebane eftersom vi er ubesejret hjemme i 1997. Pokalen pynter i skabet og det er anden gang på kun 3 år at FCK vinder den.
M.h.t. debatten omkring TVs dækning af Superligaen er simpelthen holdt op med at se TV2 - det er direkte provokerende den måde de fremstiller FCK på ! Hele efteråret talte de ikke om andet end "Fusionsklubben i dyb krise" og da vi så endlig begyndte at spille godt blev det knapt nok bemærket - specielt ikke af Morten Stig.
Sidst men ikke mindst vil jeg gerne takke Fusionsnipserne for jeres dejlig seriøse og anderledes hjemmeside - og for de mange indlæg.
Mikkel


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.