En Brøndbytilhængers svar til en Lyngbyfan om Tipsbladet og TV2 (11/3/97)
Jeg kan godt se, hvad du mener, når du skriver, at TV2 favoriserer BIF - men derfor har jeg bestemt ikke noget imod. Du har ret i, at det måske lige er i overkanten, at TV2 sender Brøndbys kamp mod Vizenca. På den anden side er det en optaktskamp til en kvartfinalekamp som mange - også ikke-Brøndbyfans - så frem til på det tidspunkt. Ydermere er det en kamp mellem Danmarks - for selv om du er Lyngby viking, kan du vel ikke mene, at Lyngby er det bedste hold i Danmark - bedste hold og et sensations- og teknisk velbetonet italiensk hold.
Du skriver, at det er underligt, at TV2 vælger at vise BIFs kamp i stedet for "De uofficielle Skandinaviske mesterskaber". Umiddelbart er det også det, men måske ikke alligevel. For hvis du køber rettighederne til denne turnering, køber du rettighederne til samtlige kampe, og ikke kun - i dette tilfælde - de holds kampe. Og her har 3+ den fordel, at det hører under Kinnevik-koncernen, som også sender TV i Norge og Sverige. Dermed kan de også vise kampene, hvor de danske hold ikke er impliceret, uden at skræmme seerne over til de konkurrende kanaler. At Brøndby så også bliver favoriseret i de danske aviser, kan jo kun begrundes med, at avisernes læsere er interesserede i Brøndby. F.eks. ved jeg, at E.Bs oplag var højere end normalt onsdag og torsdag, netop de dage, hvor Mogens og Ebbe Sand huserede på såvel forsiderne som spisesedlerne.
At dine BS kritiske indlæg bliver frasorteret af Tipsbladet er i og for sig ikke Brøndby eller Brøndby Supports skyld. Eller er du af den overbevisning, at der findes en Brøndby-mafia, som dikterer læserbrevkasserne og stoffet i sportsudsendelserne og sportssiderne i aviserne? I givet fald må man stille spørgsmålstegn ved, hvor den var, da såvel TV2, DR,BT, E.B, Politiken, Berlingske og Information(!!!) kritiserede Brøndby og Brøndby Support for at være for smarte og yderligere for at bruge mafiametoder.
Jeg mener, at sagen blev kørt op helt vildt op af pressen, og yderligere på forkerte og manglende oplysninger. Men det er jo en helt anden diskussion.
Med Venlig Hilsen
Niels Jensen, Medlemnummer 823 af Brøndby Support


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.