Låt pengarne gå 7 (10/12/97)
Hej Nipsere!
Kaare - det var en god pointe omkring Zaza. Derimod ser det ud til, at også Martin Nielsen søger andre græsgange, og han er vel dybest set til at undvære, end skønt vi mister en kvalificeret reservespiller.
Een ting som denne debat mangler noget af, er visionerne for udvikling af ungdomspillere. Som det er idag, er alle 2. holdsspillere henvist til at spille i Danmarksserien, på KBs 1. hold. Det er sgu ikke hensigtsmæssigt, FCK. burde have et 2. hold, som havde lov til at spille op til en række under Superligamandskabet. Jeg ved godt, at alle de andre klubber vil føle sig trængt, men det vil jeg skide en lang march!!! Det her gælder udvikling af dansk klubfodbold, og ikke en liggen på halen for middelmådigheden. Hvis FCK og andre storklubber ikke har nogle skarpe reserver, så når vi aldrig det trin op ad rangstigen, som dansk klubfodbold mangler. En talentfuld spiller på 18-22 år, vil ikke i længden være tilfreds med DS-bold, og derfor søge til nogen af de mere tyndt besatte Superligamandskaber. Dette medfører unødige investeringer til reservebænken, hvilket ikke er en optimal måde at investere sin moneter på.
Måske kunne en 10.del af en transfer bruges til lobbyvirksomhed, og bestikkelse, i DBU-regi for at fremme ovenstående forslag!!!
Ellers kunne en løsning på samme problem være udnævnelse af 2-4 sattelitklubber. Avarta, Køge, Roskilde og H.I.K - evt B93, hvis de ikke rykker op. Tyg lige på den!!!
Ellers må vi vente at se, om ikke Robbins og Prunier kommer og banker på døren til klubhuset!!!
Skål og merry x-mas (hik!)
Peter B Jensen 


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.