Hej Henrik
Først vil vi takke for din interesse for vores statistik og prognose.
Vi grinte lidt, da vi læste dit indlæg, for du kan jo have fuldkommen ret! Vi (FCK, BIF, SIF m.fl.) kan alle i teorien slutte over "Guldstregen", og det vil ganske rigtigt give et problem.
Ideen med prognosen er dog kun, at vi vil forsøge at give et statistisk fingerpeg om hvordan vi (FCK) vil klare os denne sæson. Dette forsøger vi så at gøre ved at tage et simpel gennemsnit af pointhøsten i de foregående kampe og udregne et samlet sæsonresultat. Helt ærligt, så vil en statistikprofessor eller lignende nok rynke lidt på næsen af vores metode, men vi synes den er ganske sjov.
Da vi læste dit brev kunne vi godt følge din ide om at lave lignende for de andre hold, primært SIF og BIF, men desværre det har vi slet ikke datamateriale til. Vi er en flok FCK-fans, så hvordan BIF, SIF og de andre har klaret sig mod hinanden gennem tiderne har vi ikke et brugbart begreb om. Du skal tænke på at FCK kun har eksisteret i fem år så datamængden er begrænset, men andre hold har været i toppen og spillet mod hinanden i måske årtier.
Hvis vi havde et brugbart materiale (evighedstabeller) for de andre hold ville vi nok lave en lignende prognose, både for sjov men også for at afvise eller konstatere om problemet egentlig er der, men desværre - vi kan ikke!!.
Til slut vil vi sige at hvis du synes at vores statistik er imponerende så kig ind på siden og vi vil love dig at der bliver meget mere at kigge på i fremtiden.
Venlig hilsen
Fusionsnipserne
 


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.