TVS og andre ikke publicservicekanaler (4/9/97)
Hej Nipsere! Jeg forstår jeres skuffelse over TVS ensidige dækning af Bundbys kampe, og manglende intersse i at dække hele ligaen. Selvom det har været gratis at få en kigger på TVS, så mener jeg ikke niveauet på kanalen berettiger til en afgift på dekoder + 12 x 99,- kr(den nuværende afgift.)
Når nu DR & TV2 har investeret over 500 mill kr. på TV-rettighederne til Faxekondi-ligaen - og det er faktisk vores allesammens licenspenge, så kan det ikke være rigtigt, at vi skal betale flere gange, for at se bla. dansk fodbold.
DBU og andre indrætsforbund må sgu se at tage sig sammen, og styre deres pengegriskhed overfor DR1 og TV2 - ellers ender vi i svensk/tyske tilstande, hvor det kun er lille procentdel, der har mulighed for at følge med i de nationale sportsbegivenheder. Det tjener ingen interesse at gøre Faxekondi-fodbold til en marginalvare for en lille udvalgt flok. Hvis DBU og klubberne vil have folk på tilskuerpladserne, må de stile efter at vække interessen hos så mange seere som muligt. I forbindelse med landskampe på udebane, så er det jo en uartighed, at danmarks journalistisk ringeste kanal har 1. prioritet - og kun dækker 65% af befolkningen. Bare se på Champions League, den er blevet en farce af en fodboldturnering, fordi den er specialdesignet til at tækkes pengestærke reklamekanaler.
Erfaringen fra andre betalingskanaler Kanal2 etc. tyder jo ikke på den store tilslutning.
Konklusionen på denne smøre: Død over TVS og TV-sporten tilbage til de landsdækkende publicservicekanaler.
Med seervenlig hilsen
Peter Baltzer


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.