En Lyngbyfans holdning til Østergaard og Kjær (4/3/97)
Som Lyngbyfan vil jeg gerne ha lov at sige min mening om hele det hurlumhej, der har været omkring Lyngby! Jeg synes for det første, at Lyngby er en genial klub. Det er sku ikke mange klubber i Danmark der har sådan et sammenhold. Tænk sig. 7 spillere får tilbuddet om en lønforhøjelse, og om at flytte til en bedre klub (ifølge Østergaard/Kjær!!). Hvem flytter????
Ingen. Ok, Anders Bjerre flytter til GF, men det var af private årsager. At det så alligevel ikke var sikkert, at der fortsat ville blive spillet proffodbold i Lyngby næste år, det er så en anden sag. Det var jo fordi Flemming Østergaard er totalt blottet for klubfølelse. For det andet, så vil jeg ha lov til at sige at livet går videre i Lyngby, selvom der er kaos.
F.eks. er fanklubben i øjeblikket ved at åbne en jysk filial!!! Det synes jeg er meget godt klaret. På den negative side kan jeg godt forstå Østergaard/Kjær. De vil jo kun ha penge. Og hvis det er det de vil ha, er Lyngby sikkert ikke den rigtige klub. At FCK så heller ikke er det, vil jeg lade være med at komme ind på!!!:)Det er alt hvad jeg har at sige.
Kun een ting er tilbage: Lyngby forever and ever!!!!!!
Med venlig hilsen. Kristoffer


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.