Lad mønterne rulle 2 (3/12/97)
Endelig, noget der ligner en debat - HURRA!
Ang. David Nielsen, så er holdninger til en spiller meget subjektive, og jeg erkender at hans optræden ikke lige er min kop te. Det jeg hæfter mig mest ved, er hans manglende evne til at holde på bolden når den bliver spillet i fødderne på ham - og hans ikke særlig veludviklede spilforståelse, han kan jo stort set ikke slå mere end 2 præcise pasninger i en hel kamp. Hans målinstinkt er dog uomtvisteligt, meeeeeeeeeen hvor brænder han dog mange meget store chancer; det kan være stabiliteten kommer med alderen. Hvis han bare viste en agressivitet og en spillelyst i stedet for sin meget uengagerede og lade holdning i de kampe hvor spillet ikke kører for ham, så ville jeg ikke betvivle hans berettigelse på holdet.
Målmandsposten! Det var en meget stor fejl at Sælge hr. A Niemi - Karim har gjort det langt over forventning, men du har ret i, at han for tiden ikke evner at styre sine tropper ordentligt. Det skyldes at både Falch og Mio spiller meget risikobetonet, og derved alt for ofte lukker modstanderen ind i kampen, med sløsede indgreb og fejlafleveringer. Tag i den forbindelse også Martin Nielsen med - han er aldrig nået op på det niveau, som hans talent ellers rakte til som 1. - 2. års seniorspiller i AGF, hvor han virkelig spillede med sikkerhed og autoritet - ok der var han også omgivet af John Stampe, Troels Rasmussen/ Lars Wiinfeld, og jeg mener det var Jan Halvorsen, der alle var garvede rotter i faget.
Desværre ser det ud til, at man vil spinde ussel mammon på Bjarne Goldbæk - Østergaard, hvor er visionerne henne? Rygtet om Morten Weighorst har spredt sig, men hans spillestil er ikke just forenelig med det Bjarne Goldbæk står for, og har hverken overblikket eller energien til at afløse Bjarne på den post. Jeg danner sgu snart en protestgruppe, med sang og hele balladen, hvis direktionens ikke afblæser de i medierne omtalte salgstanker.
Tilbage til angrebet. En engelsk boxspiller - det er lige hvad vi mangler!! Manne var ret beset lidt af den skuffe, og egentlig også Peter "Pophår" Møller (han aner bare ikke hvor bolden havner, efter han har sparket til den). Mark Robbins var jo lidt af en succeshistorie, hellere bruge aktionærernes surt opsparede midler på ham, end Wieghorst. Nu hvor vi er ved nostalgien, hvad om William Prunier blev generhvervet, han var hård og kontant, men bundsolid.....................Østergaard læs lige dette her een gang til: Mark Robbins og William Prunier!!!!! Mon ikke disse to landstrygere kunne indkøbes for en net sum af 15-20 millioner tilsammen.
Een ting mere hr. Østergaard, hvad ligner det, at forære Mate Sestan væk til en Spansk 2. divisionsklub, nu hvor han endelig havde spillet sig til en plads i startopstillingen?
Nå!!! disse teser og spørgsmål - bilver måske belyst yderligere i denne hæsblæsende forestilling af LAD MØNTERNE RULLE part 3.
Peter B Jensen 


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.