En Lyngbyfan: Om Tipsbladet og TV2 (3/3/97)
Jeg vil gerne skrive et indlæg, da jeg synes en god debat er fed.
Det, det handler om, er TIPSbladet og TV2, som synes jeg er meget BIF fikseret!
Jeg vil lige komme med min mening om Tipsbladet og TV2's forhold til Brøndby.
Med hensyn til TV2 er et godt eksempel kampen mod Vizenca. (det eneste gode ved den kamp var sgu' resultatet:). De lignede et latterligt seriehold, når de spillede dårligst. TV2 viser hele kampen næsten. I sidste uge var der "uofficielle nordiske mesterskaber for klubhold", og viser TV2 noget derfra? NEJ! Ifølge Jyllands Posten deltager de 3 bedste danske hold, men den eneste kanal, som gider vise noget derfra, er 3+!!!!!!!!
Med hensyn til TIPSbladet kan jeg kun tale fra personlig erfaring. Er der nogen af jer, der har prøvet at sende læserbreve til Tipsbladet, som chikanerer BIF den mindste smule? Hvis I gør, skal I være ufattelig heldige at få det igennem. Jeg har sendt 4 breve, hvor jeg klager en smule over BS og de kommer aldrig igennem. Derefter sender jeg det samme indlæg, bare uden Brøndby-relaterede ting i. Hvad sker der? De bringer den i næste nummer!!
En anden ting, der undrer mig er, at der altid er flotte farvestrålende billeder af Bundbys spillere, mens de andre Faxe-k hold får sort/hvide!!!
Er det kun mig, som har det på den måde????
Med utilfreds hilsen: Kristoffer


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.