Let the mønts roll 4 (8/12/97)
Velkommen ærede Nips-læser. (den eneste lødige og interessante FCK-site.)
Jeg starter med at slå een ting fast. Vi skal som tilhængere og fans ikke chikanere klubbens direktion, men ved at deltage i denne debat, gøre os håb om, at Hr Østergaard og andre også læser disse sider - det burde de helt klart gøre, da FCKs officielle website nærmer sig det værdiløse....den er virkelig gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab...... det var et lille sidespring.
Det er jo det nemmeste i verden at gøre sig klog på at udføre andres arbejde, det kan Landsholdets skiftende trænere tale med om!! Derfor er det vigtigt at FCK stiller et seriøst forum til rådighed for debat om holdet - det har de som sagt her. Jeg er godt klar over, at ledelsen har nogle økonomiske rammer at arbejde indenfor, og for at udfylde disse, fra tid til anden er nødt til at sælge løntunge spillere. Og derfor gælder det om at sælge spillerne på økonomisk gunstige tidspunkter, det virker bare underligt, at man havde så travlt med, at sende Mate Sestan til Spanien. Det rejser nogle spørgsmål:
1. Var han en meget dyr dreng?
2. Var han ødelæggende for kollektivet, og som rygtet siger en arrogant stodder?
3. Faldt han aldrig til i de Københavnske omgivelser?
4. Kunne træneren ikke se noget potientiale i ham?
Et er sikkert, man solgte ham for skillemønt, da han endelig var begyndt at vise, hvad han egentlig stod for på banen.
Nu til forstærkningerne - et sted hvor alle vesteuropæiske klubber køber ind: RUSLAND & UKRAINE, må jeg anbefale Karlsson, Brinck & Østergaard en studietur i disse områder. Med den økonomiske elendighed der hærger i de områder, burde det være muligt at få fat i gode attraktive spillere. Vi havde faktisk en målmand fra Litauen for et par år siden Algis - han fik bare aldrig chancen i mine øjne. Men hans spor burde ikke skræmme - se på hvor gode Dynamo Kiev er.....spørg bare vennerne fra Vestegnen ;o)
Da hverken Ukraine eller Rusland kvalificerede sig til VM, får deres spillere jo ikke den chance for et udstillingsvindue, så kunne en 2-3 årig kontrakt i en af skandinaviens storklubber være et godt springbrædt, og chancen for en god fortjeneste ved videresalg foreligger - tyg på det Flemming Østergaard, du har jo om nogen næse for gode forretninger...og hurra for det!
Nu har jeg i dagevis tænkt og spekuleret over, hvad mon udgangen bliver på Goldbæk-sagen; lad os se det i øjnene C-venner, han bliver solgt, senest til sommer!!!!:o(((
Lad os i mellemtiden se, om ikke alle vi nips-læsere kan bidrage med realistiske spilleremner - derfor må min juleopfordring til alle være, tænd for flimmeren, indstil sattelitten på en fodboldglad kanal - og tør så det fjollede grin af....Anne Dorthe Tanderup smider alligevel ikke trøjen efter kampen, måske Ulrich Wilbæk.*mmmmmmmm virkelig klasse hva' ba'* det må være en ædel pligt, at se så meget fodbold vi overhovedet kan kapere - sekunda-rækker som 2. Bundesliga og lignende er ekstra interessante - i modsætning til FCK kan de jo ikke byde på deltagelse i Europæiske turneringer, og lønningerne er vel på det samme niveau.
Til sidst til alle personer på FCKs lønningsliste, der læser disse linier, hvad der bliver skrevet og ytret på disse sider, er et vink fra jeres fans, det er dybest set dem I lever af - så læs og lyt til dem.
God jul
Peter B Jensen 


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.